Democrații au deconspirat candidatura noului premier. Filat se justifică: Noi avem dreptul să înaintăm premierul

a

Liderul democraților a confirmat că Maia Sandu este candidatul PLDM la funcția de premier. Dânsa a fost invitată la sediul formațiunii pentru discuții, dar din motive necunoscute întâlnirea a fost contramandată pentru ziua de mâine.

„Astăzi urma să avem o întrevedere cu candidatul la funcția de prim-ministru, pentru a discuta subiecte de ordin economic și social. Da, este vorba de doamna Maia Sandu”, a spus Lupu.

Liderul PLDM, Vlad Filat a spus că „dreptul de a înainta candidatura de premier îi revine formațiunii noastre. Prin decizie unanimă a formațiunii, am înaintat la funcția de premier pe Maia Sandu. Acest lucru este necesar să-l discutăm cu partenerii de alianță și de dezvoltare. Dânsa nu a putut veni la întâlnirea cu colegii din PD pentru că a avut mai multe întâlniri cu partenerii de dezvoltare. Moldova nu este într-o stare în care să ne permitem încercări. Abordarea pe care o are Maia Sandu este una responsabilă pentru a ave o înțelegere matură asupra acțiunilor, pe care trebuie să le implementăm. Obiectivul rămâne același și rămâne a fi realizat ca până la sfârșitul lunii iulie Guvernul să fie investit. Avem acord, înțelegeri pe care trebuie să le parcurgem”.

You may also like

Comments are closed.

By