Comuniștii și socialiștii ÎMPOTRIVĂ! NU vor vota pentru Guvernul Streleț

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, dar și președintele PSRM, Igor Dodon au spus că nu vor acorda votul de încredere Cabinetului de miniștri, în frunte cu Valeriu Streleț. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței extraordinare a Parlamentului în cadrul căreia candidatul PLDM la funcția de premier a prezentat programul de guvernare.

Potrivit lor, soluția optimă pentru a scoate țara din impas sunt alegerile anticipate. „PSRM va vota împotriva acestui Guvern. Alegerile anticipate sunt unica soluție pentru a salva țara de acest sistem corupt care nu face nimic decât să îngroape și mai mult țara. În cinci ani s-au perindat șase Guverne. Sunteți ca elevul repetent care speră că dacă examenul va fi transferat pentru a doua zi, se va întâmpla o minune. Voi nu trebuie să uitați că atunci când vor veni socialiștii la putere voi veți sta nu pe scaun, dar la pușcărie”, a spus Igor Dodon.

„Propun ca toţi liderii partidelor din Parlament să ne aşezăm la o masă de dialog şi să ne gândim cum antrenăm societatea în crearea condiţiilor de activitate a Guvernului. Cine garantează că după votul de astăzi, Guvernul nu va fi împiedicat să activeze”, a declarat Voronin.

Comunistul l-a luat peste picior pe Valeriu Streleț spunând că datorită faptului că a stat lângă el în sala Parlamentului a ajuns să fie desemnat premier. „O să-mi fie dor dacă o să părăsesc locul de lângă dvs.”, i-a răspuns Streleț.

You may also like

Comments are closed.

By