Chirtoacă FÂLFÂIE cu diplomele sale de studii: Am înțeles că cineva s-a îndoit

chirtoaca diplome

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, proaspăt reales în funcție, a prezentat presei diplomele sale de studii. Chirtoacă a adus dovezile după ce a fost acuzat că și-ar fi falsificat documentele, cum a făcut-o și fostul premier, Chiril Gaburici.

„Diploma de bacalaureat Liceul „Costache Negruzzi” din Iași, l-am absolvit în 1997, 8,24 media la BAC; diploma de la Universitatea din București, Facultatea de Drept, media – 8,56. Pe 4 ani – 7,12 (media). Dar vă pot spune cu siguranță că un 7 la București face mai mult decât un 10 prin partea locului. Aici, la Chișinău, învățam fără efort pe 9, la Iași cu ceva efort pe 8 – 8,50 și la București – cu efort mai mare pe același 8,50. Și asta este diploma de la Universitatea Sorbona din Paris. Asta-i diploma de licență. Dacă cineva se îndoiește, lasă să adreseze Universității și să primească lista absolvenților. Mai sunt diplomele de studii după anul II și III de la Universitatea din Sorbona. Am înțeles că cineva a pus la îndoială că aș fi absolvit Universitatea din Sorbona, vezi Doamne, cum aș fi putut face în paralel. Totul se reușește”, a declarat Chirtoacă pentru presă.

diploma chirtoaca

diploma chirtoaca8

diploma chirtoaca87

Amintim că scandalul diplomelor false a luat amploare după ce ZdG a dezvăluit că fostul premier Chiril Gaburici a mințit referitor la studiile sale. Acesta și-ar fi falsificat diploma de absolvire a gimnaziului nr. 8 Ștefan cel Mare din Chișinău, nu a susținut BAC-ul la două obiecte de la Colegiul Republican de Microelectronică și Tehnică de Calcul, iar ulterior a intrat la ASEM și Universitatea Slavonă, pe care nu a frecventat-o.

Deși Procuratura Generală a pornit un dosar pe acest caz, acesta a fost clasat la cererea avocaților lui Chiril Gaburici pe motiv că a expirat termenul de prescripţie privind tragerea la răspundere penală.

You may also like

Comments are closed.

By