BUCURIE MARE ÎN FAMILIA FILAT!

FILAT ZAMESTE

Filat a ieșit de la negocieri zâmbind. Are o bucurie mare. Probabil că a reușit să mai rupă un minister în cadrul discuțiilor cu PD și PL.

Întreaga lui familie se bucură pentru acest lucru.

Chiar și soțiile, și mamele celor închiși de CNA în dosarul BEM se bucură de reușitele din cadrul negocierilor.

Ce contează că rudele îi stau închise din cauza lui și riscă ani grei de pușcărie – ministerele-s mai importante! Cum să nu înțeleagă asta rudele? Cum?

Probabil, nu e cazul să ironizez. Dar cum să mai reacționezi la cinismul acestui individ, care nu vede în fața ochilor nimic decât bani și putere? Măcar de ochii lumii, putea să muște dintr-o lămâie, să pară îngrijorat de soarta rudelor sale și să nu radieze de bucuria obținerii unor fotolii la negocieri.

Numai un personaj ca Filat poate trece atât de ușor peste oameni. Îl doare-n cot de ei. A demonstrat-o deja pe parcursul anilor.

Trebuie să-i dau dreptate fostului analist politic, angajat acum în activitatea Platformei DA, care a spus ieri în cadrul unei emisiuni că Filat ar trebui să-și ceară scuze de la rude pentru că i-a băgat la pușcărie cu schemele sale.

Unui om normal nici nu i-ar trebui asemenea sugestii, pentru că ar merge singur la familiile celor pe care i-a băgat la pușcărie și și-ar cere scuze.

Filat însă zâmbește.

A mai obținut un minister.

Rudele îl înțeleg.

You may also like

Comments are closed.

By