AMAR!!! // DA+PLDM=LOVE: Consultantul politic al lui Filat prorocește nuntă mare-n toamnă!

DA

Deloc stranie propunerea lui Anatol Țăranu (consultantul politic a lui Vlad Filat-Cleptomanul) de a uni forțele PLDM cu cele ale DA-ului. Mai ales că e lansată la televiziunea care-i aparține lui Victor Țopa, prieten de-o viață cu Filat.

A. Țăranu: Țara asta se rostogolește în neant, acum vă ofer mecanismul politic al PLDM care este cel mai mare și bine organizat partid din R. Moldova. Propun să unim mecanismul politic al PLDM cu ceea ce a început Platforma DA și alte platforme civice din această țară. Oameni buni, asta e țara asta, noi trebuie s-o salvăm, să mergem la alegeri anticipate, să facem o listă națională, PLDM jumătate și jumătate societatea civilă. Noi vă rugăm, votați această listă națională, pentru că ea este salvarea și reformarea R. Moldova.

Nu e stranie propunerea lui Țăranu (cel care l-a consiliat pe FILAT și în 2013, când acesta a rupt alianța), pentru că am spus-o din primele zile – DA-ul este proiectul dacă nu gândit de Țopa și Filat, atunci controlat de ei la sigur. Am adus și o sumedenie de argumente.

Ca să nu le repet pe toate, puteți reciti pe Moldova24 articolele la această temă. Acum la sigur vă vor părea mai convingătoare. Mai ales, după modul în care Jurnal TV-ul (portavocea DA), a reflectat, mai bine zis, NU A REFLECTAT ÎN NICI UN FEL ultimile evenimente care-l vizează pe VLAD FILAT. Îl vizează PENAL.

Țin să menționez că niciunul dintre articolele scrise anterior la tema DA-ȚOPA-FILAT, nu a putut fi combătut cu nimic în afară de expresii de genul „sconcs”, „dihore”, „zoiniță”. Iar de fiecare dată când cele scrise de Moldova24 s-au adeverit, năimiții țopilor au răspuns palid cu un fel de „ei și ce?”.

Ei și ce, dacă finul de cununie al lui Țopa (anterior procuror care îl învinuia) este lider DA.
Ei și ce, dacă Jurnalul a preluat politica editorială de la Unimedia.
Ei și ce, dacă Filat cu Țopa se întâlnesc la Frankfurt și pun la cale scheme de preluare a puterii, inclusiv tranzacții cu posturi TV.
Ei și ce, dacă Țopa cu Filat au lucrat cot la cot la Guvernare din partea echipei lui Lucinschi.
Ei și ce, dacă Valentin Dolganiuc (lider DA) a fost vice prim-ministru (!) pe timpul în care Țopa era și el la treucă.
Ei și ce, dacă din DA fac parte roșchisto-comuniștii aduși de Fratele lui Năstase (tot el PROPAGAN/DIST/DON principal în prăvălia TV „germană”).
Ei și ce, dacă le este oferit pe tavă unul dintre hoții MILIARDULUI și ei se fac a nu-l vedea (pentru că e chiar patronul lor)
Ei și ce, dacă câinele credincios al lui Filat (țărănesc-german) vorbește deja deschis despre fuziunea DA cu FILAT
Ei și ce, dacă șirul poate continua…
Chiar că… EI ȘI CE?!

Eu cred sincer în faptul, că multă lume din DA nu și-ar dori nici în ruptul capului să facă jocul TALIFULUI și al lui POȚA (n.r.: POȚA=ȚOPA, ortografiat în semn de respect față de prietenul său – TALIF). Chiar cred asta. Doar că mai știu un lucru: ei totuși îl fac. Pentru că sunt manipulați în cel mai josnic mod, chiar din banii lor, furați de la BEM.

E culmea cinismului să furi din MILIARD și să pui o sumedenie de oameni să-l caute, sponsorizând chiar din acei bani căutarea.

Când spun SPONSORIZÎND, zic corect. Or, toate acțiunile DA necesită investiții serioase:
– Ce cheltuieli au spus liderii DA că au avut?
– Au trecut cumva în raportul de cheltuieli autocarele cu care sunt aduși, cum spun ei, 50 de mii de oameni?
– Dar transmisiunile Live?
– Dar sponsorizările postărilor pe Facebook?

Suma reală ar ieși fabuloasă. (Puteți vedea cât ne-a costat pe noi, cetățenii acestei țări, facebookul lui TALIF-Cleptomanul, pieptănat de americani din banii BEM) Să nu-mi spuneți mie acum că sărmanii oameni buimăciți (preponderent de la țară) au cotizat pentru toate astea.

DA vrea un singur lucru – capul lui Plahotniuc. Și eu îl vreau.

Dar cu Filat cum rămâne? VĂ RĂSPUND – NICICUM.

PENTRU CĂ DA MERGE ÎNAINTE, NU ÎNAPOI, iar noi, cu toții suntem invitați să cotizăm cu cât putem la nunta anunțată de Țăranu.

Și dacă Țăranu tot a anunțat nunta, să strigăm AMAR la miri (Talifi, Boțani, Dolganiuci, Năstași)! Amar la nuni (ȚOPI)!

 

GABRIEL CĂLIN, pentru Moldova24

P.S. Cui nu-i place, să nu se uite la îmbălătura anu(su)lui, dihorilor, sconcșilor și zoinițelor!

ÎMBĂLÁ, îmbălez, vb. I. Tranz. A umple de bale; a umezi cu salivă; spec. a muia cu salivă firul de tors în timpul torsului manual. ♦ Fig. A folosi cuvinte vulgare (la adresa cuiva). – În + bale.
Sursa: DEX ’09 (2009)

 

You may also like

Comments are closed.

By