Actorul moldovean din serialul „Univer”, diagnosticat cu LIMFOM

gaidulean

Actorul Andrei Gaidulean, originar din Moldova, a fost internat acum două zile într-o o clinică oncologică din Moscova, unde a fost operat de urgență. Actorul de 31 de ani avea dificultăți de respirație și vorbire. Analizele pe care le-a efectuat Gaidulean, au confirmat temerile medicilor. Potrivit Lifenews.ru, specialiștii ruși au constatat că  acesta are o tumoare malignă, stadiul II. Mai exact, este vorba despre Limfomul Hodgkin,  o formă de cancer a sistemului limfatic.

Deși reprezentanții lui Andrei Gaidulean au declarat că, deocamdată, nu cunosc care sunt rezultatele analizelor, sursele Lifenews din cadrul Ministerului rus al Sănătății susțin că actorului i-a fost prescris deja un curs de chimioterapie.

Limfomul este o tumoare malignă ce invadează sistemul limfatic și splina. Detectarea și tratarea bolii într-un stadiu incipient îmbunătățește semnificativ supraviețuirea pacientului. În cazul în care tratamentul medicamentos nu va da rezultate, actorul moldovean va fi din nou supus unei intervenții chirurgicale.

Andrei Gaidulean s-a născut pe 12 aprilie 1984, la Chișinău. În 2006 a absolvit facultatea de actorie la Institutul de Artă Modernă din Moscova. Gaidulean a devenit celebru după ce a început filmările în serialul „Univer” și ”SașaTanya”.

С актрисой Валентиной Рубцовой
Împreună cu actrița Valentina Rubțova (rol principal în „SașaTanya”)

 

You may also like

Comments are closed.

By