9 C
Chișinău
Tuesday, April 20, 2021

ACCIDENT groaznic la Sângerei: Două tinere, încarcerate între fiarele mașinii. Una dintre ele a DECEDAT

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Potrivit salvatorilor, tragedia a avut loc astăzi, 12 iulie, în jurul orei 07:00. Serviciul 901 NORD a fost alertat să intervină în apropiere de drumul de ocolire a municipiului Bălți, traseul 14, în apropiere de satul Dobrogea, raionul Sîngerei, km 3.

La fața locului au fost îndreptate două echipaje SMURD și un echipaj al salvatorilor. În teren, salvatorii au depistat un automobil de model BMW, în care se aflau 2 tinere, încarcerate între fiarele mașinii. Una dintre ele, de 25 de ani, era în viață, iar cea de-a doua, de 26 de ani, a decedat pe loc, în urma impactului. Ambele au fost descarcerate. Totodată, în automobil se mai afla și un tânăr, de 25 de ani. Atât el, cât și cealaltă pasageră rămasă în viață, au fost stabilizați de către echipele SMURD, monitorizați pe drum și transportați la spital. Cei doi au suferit diferite traumatisme.

Din primele informații se cunoaște că automobilul BMW, în care se aflau trei persoane, a ieșit de pe traseu și s-a izbit într-un copac. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite de către organele de drept.

Salvatorii îndeamnă cetățenii să dea dovadă de prudență la volan, pentru a evita situațiile excepționale, cu pierderi de vieți.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img