A fost PRINS hoțul de BICICLETE din capitală: Avea o „colecție” întreagă // VIDEO

hot

Angajaţii IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reţinut un individ în vârstă de 37 ani, domiciliat în capitală, anterior judecat pentru mai multe furturi, fiind bănuit de furturi de biciclete. Conform unor informaţii speciale constatate de poliţişti, recent în ograda unui tânăr din sectorul Buiucani, au fost depistate 11 biciclete, a căror provenienţă exactă n-a putut-o explica.

Astfel în cadrul percheziţiilor autorizate, poliţiştii au depistat şi alte obiecte de o provenineţă dubioasă. Tânărul a explicat poliţiştilor că, toate aceste lucruri şi 11 biciclete ar fi fost aduse de un cunoscut de-al său.

Ulterior bănuitul a fost reţinut care şi-a recunoscut complicitatea în furturile de biciclete. Potrivit acestuia, bicicletele erau sustrase din scările caselor de locuit, lăsate fără supraveghere, pe care le vindea la preţuri de 300–400 lei doar persoanelor de încredere. Respectii, individul ar fi adus prejudicii materiale de proporţii proprietarilor.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind cercetat penal pentru furt. El riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By