18+ // ACCIDENT DE COȘMAR lângă Băcioi în timpul unei curse de mașini: Cinci MORȚI

accident

Un accident cumplit s-a produs ieri, 25 iulie, în jurul orei 23:00. Serviciul 901 a fost alertat să intervină în apropierea satului Băcioi. În accident au fost implicate două automobile, de model BMW 520, în care se aflau 5 persoane și un microbuz de model Citroen Jumper, în care se aflau 3 persoane.

accident bacioi

accident bacioi.jpg9

accident bacioi.jpgu

În consecință, cinci persoane au decedat, iar trei au fost transportate la Spitalul de urgență din Chișinău. Cele patru persoane decedate din BMW sînt două femei și doi bărbați, inclusiv șoferul, cu vîrste de 30, 38 și 46 de ani, o persoană fiind încă neidentificată. Tot neidentificat este și bărbatul rămas în viață. Din microbuzul marfar, șoferul, de 38 de ani, a decedat, iar pasagerii, doi bărbați de 28 și 32 ani sînt internați.

bacioi3

bacioi5

Potrivit martorilor, tragedia a avut loc în momentul unei curse ilegale de mașini. BMW-ul a depășit cele două mașini care stăteau la start, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de microbuzul care circula regulamentar.

Vezi mai jos imagini cu momentul impactului, surprinse de un martor:

Toate circumstanțele accidentului urmează să fie investigate de către organele de drept.Sursa foto: facebook /realitatea.md

You may also like

Comments are closed.

By