ТЫ НЕ ПОВЕРИШЬ! Cкунс в шоке! Jurnalul și Țopa NU STAU în spatele DA! (FOTO)

Topa, cheianu, durbala

Închipuiți-vă pentru o clipă că sunteți proprietarul unui trust media. Ca Țopa, Plahotniuc sau Filat. E complicat, știu, dar totuși concentrați-vă.

Acum, când aveți pârghiile necesare pentru a dicta politica editorială a unui trust, închipuiți-vă că trustul nu vă aduce bani. Doar scoateți din buzunar ca să-l întrețineți.

Deci să recapitulăm: aveți un trust media, pe care îl întrețineți din banii proprii, iar Trustul este unul care se declară imparțial, neafiliat politic și care nu vă deservește interesele.

Acum explicați-mi mie, în calitatea dvs. de mogul media, la ce vă servește acest trust?
Bine, asta e o întrebare mai complicată și nu aștept răspuns chiar acum.

Dar iată la o altă întrebare sigur că puteți da răspuns. Mai ales că e vorba de un exemplu deja concret – Jurnal Trust Media.

Analizați poza de mai jos.
Jurnal Sponsor

Nu vi se pare nimic suspect? NU?!

Dacă nu, vă spun eu ce îmi pare suspect.

Un trust media, fără venit, promovează din propriii bani, absolut „dezinteresat”, evenimentul unei mișcări „a(?)politice”, cu care spune că nu are treabă. Straniu, nu-i așa?

Pentru mine unul, ar fi straniu dacă nu aș fi scris și adus probe până acum despre faptul că și Mișcarea DA, și Jurnal sunt dirijate de același patron.

Acum întrebarea: Dacă excludem tot ce s-a scris despre legătura dintre DA, JURNAL și ȚOPI, care ar fi logica promovării din propriii bani, a evenimentului unei mișcări politice cu care nu ai treabă? Nu zic de promovarea la TV (in house), ci anume de promovarea externă, pentru care scoți bani reali din buzunar?

Încă o întrebare: Cine a achitat acești bani? Jurnalul? Sau poate platforma DA? Dacă DA, atunci au transferat banii pe contul Jurnalului? Nu m-aș mira ca Platforma să administreze direct contul Jurnalului… Și de Facebook, dar și cel bancar.

În fine, cineva spunea că poate oferi date despre toate cheltuielile Platformei care trăiește din… aer (avioane?). S-ar putea să existe o mică problemă la acel raport financiar. Or, resursele provenite din spălarea banilor narcobaronilor sunt mai greu de justificat.

Eu totuși cred că Cheianu mai are de făcut o escapadă până-n Frankfurt, ca, după ce a primit a$igurări de la ȚOPA că Filat nu a cumpărat Jurnalul (și peste doar câteva zile caravițeii de la Jurnal și Unimedia cântau în unison), să mai primească niște a$igurări că nici cu DA-ul nu are nimic Țopii. Și, ulterior, să vă servească aceste a$igurări, în „mai pe scurtătură”, „cabinetul din umbra țopilor” sau „ora de lins”.

Cкунс в шоке!

This post is also available in: Engleză, Germană

You may also like

Comments are closed.

By