Voronin explică cum au fost câştigate alegerile locale: PD umbla cu CIUHALU cu soia, iar PLDM CĂRA OAMENII cu microbuzele

a

Liderul PCRM, Vladimir Voronin s-a arătat dezamăgit de rezultatul alegerilor locale, menţionând că la acest scrutin s-a confirmat încă o dată că Republica Moldova este bolnavă.

„Alegerile locale au mai confirmat încă o data că Moldova este bolnavă. Nu este vorba de partidul nostru, este vorba de degradarea morală de care suferă Moldova. Degradarea socială a statului moldovenesc şi mizeria din centrele raionale şi, bineînţeles, furtul miliarului din bănci”, a spus Voronin.

Liderul PCRM spune că ţara noastră umbla după salvatori mitologici, încercând să scape de nişte criminali şi alege pe alţii, încercând să scape de haos, experimentează pe pielea poporului. Neavând încredere în nimeni, oamenii votează nişte şarlatani.

„Capitala ţării a devenit parte a experimentului, în ultimii şase ani. Este vorba de dezbinarea morală. S-a văzut cine au votat pentru Est şi cine pentru Vest, dar nu pentru un stăpân care vrea să facă o capitală europeană”, e de părere Voronin.

Comunistul Voronin a spus că în turul doi al alegerilor locale nu va susţine nici pe Dorin Chirtoacă, nici pe Zinaida Greceanîi.

„Îşi imagina cineva ca 80% dintre primari să fie ai PLDM şi PD, care au furat ţara şi au pus pe brânci sistemul bancar? Foarte serios folosesc miliardul. Totul e legat de acest sistem mafiot şi corupt. În Chişinău, oamenii votează mult mai conştient decât în ţară. PD şi PLDM umblau prin ţară după voturi, iar Leancă-i ca o umbră”.

Referindu-se le coaliţia din CMC anunţată de PL, PLDM şi PD, Voronin susţine că nimic nu este de mirare în condiţiile în care „uitaţi-vă şi dumneavoastră, guvernatorul BNM a fost numit de Partidul Liberal”.

You may also like

Comments are closed.

By