Volotea, compania spaniolă low cost intră pe piaţa din Republica Moldova

a

„Volotea”, compania aeriană spaniolă care operează în orașele europene mici și mijlocii, intră pe piaţa din Republica Moldova şi va opera curse pe direcţia Chişinău-Verona.  

Cursa va fi lansată începând din decembrie 2015 cu o frecvenţă de două ori pe săptămână, iar preţul biletului e între 20-46 euro.

Edo Friart, Director Dezvoltare Internațională „Volotea”, și-a exprimat satisfacția privind lansarea acestei curse din Chișinău: „Suntem încântați să adăugăm Moldova pe lista noastră, ca fiind a noua țară, în care operăm, și orașul Chișinău în rețeaua noastră de zboruri din Italia. Văzând potențialul pe care îl are orașul Chișinău, a fost logic ca în contextul deschiderii reprezentanței noastre în Verona, Italia, să începem activitatea anume cu această destinație, dar desigur că vom studia și alte posibilități de curse cu plecare din Chișinău”. 93% din pasageri recomandă „Volotea”.

Companie aeriană „Volotea” dispune de 19 aeronave Boeing 717, cu o capacitate de 125 de locuri.

Compania prognozează pentru 2015 vânzări de 218 milioane de euro. În ceea ce privește angajații săi, anul trecut în companie activau peste 480 în sezonul de vârf, iar în 2015, compania aeriană se așteaptă ca acest număr să crească până la 580-600.

You may also like

Comments are closed.

By