VESTE de ultima oră despre Gabriel Cotabiţă: Are chef să glumească şi zâmbeşte cât de des poate

Gabriel-Cotabita

După aproape o lună de când a fost internat, medicii respiră uşuraţi şi recunosc că starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă dă semne clare de îmbunătăţire.

„Uneori are chef şi să glumească, zâmbeşte cât de des poate şi, de fiecare dată când are nevoie de ceva, nu uită să zică „mulţumesc” şi să mai spună câteva vorbe de duh”, a mărturisit un angajat al Spitalului de Urgenţă Floreasca pentru Spynews, citat de RTV.net.

Artistul are un drum lung până la o recuperare completă. Celebrul cântăreţ va fi consultat de o comisie medicală, care va decide cât timp va dura recuperarea, precum şi paşii pe care îi are de urmat.

Recuperarea va dura cel mult şase luni a mai declarat angajatul spitalului. „În cel mai bun caz, Cotabiţă va face, zi de zi, timp de trei luni, recuperare medicală. Adică va reîncepe să umble, să facă exerciţii simple în picioare, va continua să exerseze gesturile simple cu mâinile”.

Gabriel Cotabiță s-a aflat în stare de comă de mai bine de o lună, atunci când a suferit un stop cardio respirator într-o sală de fitness.

You may also like

Comments are closed.

By