Un tânăr a jefuit un restaurant de la Ciocana. Riscă amendă sau pușcărie

hot

Un tânăr din capitală, în vârstă de 17 ani, a fost reţinut, astăzi dimineaţă, de către un echipaj de patrulare pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Acesta este suspectat că ar fi furat dintr-un restaurant.

Tânărul a fost observat de un echipaj de patrulare, deoarece avea un comportament suspect. După ce l-au luat la întrebări, polițiștii au constatat că tânărul avea asupra lui un laptop, nişte sticle cu băuturi alcoolice de lux, pe care, ulterior, a recunoscut că le-ar fi furat dintr-un restaurant.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia grupei operative din cadrul IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău pentru a iniţia acţiuni de urmărire penală. Totodată, poliţiştii urmează să stabilească metoda de pătrundere în local, precum şi paguba materială prejudiciată administraţiei restaurantului.

În context sunt acumulate toate probele necesare pentru a iniţia o cauză penală sub aspectul art. 186 „Furtul”, Cod Penal al RM. Individul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 6.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By