ULTIMA ORĂ! Încă o dovadă că DA este confiscata de Filat și PLDM! Gaburici chemat în secret de Năstase pe scenă să țină un discurs

gaburici9

Surse nemulțumite din interiorul DA, au comunicat pentru Moldova24 că Premierul CHIRIL GABURICI a fost invitat de în mare taină de avocatul Năstase să participe la acțiunea de protest care va avea loc duminică și chiar să țină un discurs populist anticorupție în fața protestatarilor, prin care ar încerca să mai spele puțin din imaginea PLDM, partidul campion la corupție.

Instrucțiunile i-au venit lui Năstase de la Frankfurt, unde milionarii Țopa, care nici nu mai ascund deja că stau în spatele protestelor, au convenit cu liderul verzilor asupra acestui lucru.

Interesant este că Năstase face acest lucru fără să-i informeze pe ceilalți membri ai Platformei DA, iar apariția lui Gaburici la tribună trebuie să pară una spontană, pentru a nu da de bănuit.

Interesant este și faptul că la off-line-ul cu bloggerii Chiril Gaburici a încercat să-și pregătească terenul pentru această combinație, întrebându-i pe cei prezenți dacă ar fi bine să meargă la protest.
Amintim că premierul Gaburici a fost acuat de faptul că a falsificat diploma de studii. Acesta a fost votat după ce asupra candidaturii lui au convenit Vlad Filat, Vladimir Voronin și Vlad Plahotniuc.

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By