Toreadorul îi ameninţă pe Voronin, Filat şi Plahotniuc: O să mergeţi pe destabilizare – o să ajungeţi ca dictatorii din alte ţări

a

Într-un briefing de presă, liderul socialiştilor Igor Dodon şi-a îndemnat susţinătorii pentru debarcarea guvernării oligarhice de la Chişinău.

„Atât timp cât timp nu dăm jos oligarhii de la guvernare, ţara nu are viitor. Oligarhii Filat, Plahotniuc şi Voronin controlează peste 60 de deputaţi în Parlament. Haideţi să lăsăm luptele geopolitice şi să debarcăm oligarhii de la guvernare”, susţine Dodon.

El a spus că acum situaţia în ţară este foarte dificilă. Oamenii sunt gata de explozii sociale. Oligarhii au câteva scenarii: vor încerca să facă reparaţie cosmetică şi să-l demită pe Gaburici. Nu vreau să sperii pe nimeni, dar după alegeri vor începe probleme cu achitarea pensiilor şi salariilor. Eu cunosc datele din buget.

Un alt scenariu pentru destabilizarea situaţiei din ţară, în opinia lui Dodon, sunt alertele cu bombe false.

Dodon le recomandă lui Filat, Plahotniuc şi Voronin să recunoască înfrângerea. „Mă adresez oligarhilor. Voi aţi pierdut alegerile locale, dar şi pe cele Parlamentare. Daţi dovadă de curaj politic şi plecaţi. Dacă veţi merge pe destabilizare, atunci v-o luaţi pe răspunderea voastră şi o să ajungeţi ca dictatorii din alte ţări”.

You may also like

Comments are closed.

By