SURSE: Victor Ponta se operează în Turcia, chiar ÎN ZIUA în care a fost citat la DNA

a

În perioada în care Victor Ponta nu este în ţară, atribuţiile Guvernului sunt coordonate de către vicepremierul Gabriel Oprea, notează romanialibera.ro.

Conform unor surse judiaciare citate de România liberă, premierul Victor Ponta se va opera, LUNI, în Turcia. Avocata premierului, Loredana Radu, a venit luni dimineaţa la DNA pentru a depune o cerere de amânare a audierii. Joi, premierul Victor Ponta a fost la Spitalul Militar Central din București, pentru un control la genunchi, iar în urma investigațiilor medicii i-au recomandat o intervenție chirurgicală.

Premierul Victor Ponta ar fi în Turcia, unde, azi, se va opera la genunchi.

Premierul României, Victor Ponta, a fost citat, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a da declaraţii în legătură cu acuzaţiile de evaziune fiscală în formă continuată, fals în înscrisuri şi conflict de interes, pe care procurorii DNA i le-au adus cu aproape două săptămâni în urmă.

Pentru acuzaţia de conflict de interese, pe care procurorii DNA susţin că le-a săvârşit în calitate de prim-ministru, Camera Deputaţilor a respins cererea de urmărire penală.

La sediul DNA a venit, în schimb, în această dimineaţă, doar avocata premierului Ponta, care a părăsit sediul DNA după scurt timp. Potrivit surselor România liberă, la DNA ar fi trebuit să ajungă, ASTĂZI, şi Victor Ponta. Deocamdată, nu se ştie dacă avocata premierului a venit doar pentru a depune o cerere de amânare a audierii.

You may also like

Comments are closed.

By