21.2 C
Chișinău
Monday, June 21, 2021

Socialistul Cebanu MINTE DE ÎNGHEAŢĂ APELE! Chirtoacă vine cu probe: Troleibuzele Skoda costă 400 mii euro, nu 90 mii euro

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Primarul degrevat din funcţie, Dorin Chirtoacă declară că îi va acţiona în judecată pe Zinaida Greceanîi şi Ion Cebanu, ambii de la Partidul Socialiştilor. Cei doi l-au acuzat pe Chirtoacă că ar cumpăra troleibuze la un preţ exagerat, iar în regiune costul lor e cu mult mai mic.

„Acţionăm în judecată socialiştii, pe Zinaida Greceanîi şi Ion Cebanu, pentru minciunile spuse ieri în emisiunea „Eu vreau sa fiu primar” de la Pro TV, cu privire la costul unui troleibuz”, a declarat Chirtoacă.

În briefingul de presă Chirtoacă a prezentat răspunsul oficial, primit de la compania Skoda, în care se arată că preţul unui vehicul este de 400 mii euro, nu 90 mii euro, cât afirmau socialiştii că ar costa.

„Toate declaraţiile mincinoase ne-au dezgustat pe toţi. S-a întrecut orice limită, s-a ajuns la lucruri care nu sunt de ignorat. (…) De aceea pentru asemenea minciuni o să-i acţionăm în judecată şi cerem despăgubiri 100 de troleibuze noi. Noi vom continua să asamblăm la Chișinău, cu 150 mii euro bucata, dar în CMC o să-i dau cu nasul să-mi aducă troleibuze cu 90 mii euro”.

Ieri, socialistul Ion Cebanu l-a acuzat, la dezbaterile de la PRO TV, pe Dorin Chirtoacă că cumpără troleibuze mai scumpe faţă de preţul din regiune şi face risipă de bani publici.

a

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img