Socialiştii au făcut SPUME LA GURĂ în PMAN, la dezbaterile unde doar ei au vorbit: Vă prezentăm caracatiţa liberală de la Primărie

a

Partidul Socialiştilor a organizat aşa-zisa dezbatere publică din Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde l-au invitat şi pe primarul degrevat, Dorin Chirtoacă, dar care nu a venit.

Socialista Zinaida Greceanîi şi-a prezentat echipa de consilieri, printre care este şi fostul ministru de Externe de pe timpul guvernării comuniste, Aurel Stratan, Larisa Catrini, fosta ministră a Sănătăţii şi interpreta Silvia Grigore.

„Am venit în PMAN sa avem o dezbatere adevărata, să vedem cine sunt acei eroi care, în spatele lui Dorin Chirtoacă, au efectuat sute de scheme frauduloase. Fiecare act de corupţie are o persoană care se face vinovată. Astăzi vă prezentam acea caracatiţa liberală care se face vinovată de toate fărădelegile. În ultimii patru ani, nu a fost organizat niciun concurs public pentru suplinirea funcţiilor, toate persoanele fiind numite personal de Dorin Chirtoacă”, a declarat Greceanîi.

Socialista a spus că terenurile municipiului sunt furate şi că are loc distrugerea terenurilor de joacă pentru copii şi construirea de clădiri şi parcări. „Noi propunem stoparea tuturor construcţiilor problematice în termen de o lună după alegeri, anularea tuturor construcţiilor frauduloase, fortificarea managerială a întreprinderilor municipale. Haosul deja întrece orice limită.

Un alt socialist, Vlad Bătrâncea a venit cu acuzaţii directe la adresa lui Chirtoacă, menţionând că primarul este implicat în scheme de spălare de bani la construcţia drumurilor, în condiţiile în care de reabilitarea araterelor din capitală se ocupă o companie din România.

You may also like

Comments are closed.

By