Shor nu exclude că la final de campanie ar putea exista provocări

shor

Candidatul la funcția de primar al orașului Orhei, Ilan Shor a difuzat, vineri, o adresare către alegători, în care face o scurtă totalizare a campaniei și atenționează asupra unor posibile provocări în ziua de sâmbătă.

„Astăzi este ultima zi a campaniei electorale. Pentru mine, în calitate de candidat la primaria Orhei, și pentru echipa MSP „Ravnopravie”, care candidează la consiliul orășenesc Orhei, a fost o perioadă încărcată și foarte eficientă. Am avut zeci de întâlniri cu orheienii, în cadrul carora am discutat problemele ce-i frământă și soluțiile pentru depășirea acestora”.

Ilan Shor amintește că vineri este ultima zi în care este permisă agitația electorală și dă asigurări că va respecta normele legale, dar nu exclude povocări.

„Mâine este ziua tacerii, în care este interzisă orice agitație electorală. O zi, în care fiecare cetățean poate cugeta liniștit asupra votului și cui îl va da. Eu și echipa mea vom respecta cu strictețe acest drept al cetățenilor si legislația electorală. Ne vom retrage și ne vom abține de la orice fel de manifestare, așa cum prescrie legea. Nu excludem, însă, provocări în acest sens. De aceea, chemăm orheienii și organele pentru ocrotirea ordinii publice să fie cât mai vigilenți. Orice gen de manifestare, cu tentă electorală, în ziua tăcerii, să fie denunțată si tratată conform legii”, îndeamnă Ilan Shor.

Totodată, el îndeamnă alegătorii să fie activi și să-și exercite dreptul la vot. „Pe 14 iunie, vă îndemn să veniți la vot și să faceți o alegere, așa cum vă spune conștiința, inima și speranța!”.

Amintim că Ilan Shor a intrat în competiția electorală pentru orașul Orhei, promițând că va aduceîn oraș investiții semnificative, care vor contribui la modernizarea acestuia, dar și la realizarea programului său electoral.

Programul său electoral se bazează pe trei piloni – infrastructură, economie și protecție socială. În ce privește prima direcție de activitate, el promite restaurarea drumurilor, amenajarea parcurilor, WI-FI gratuit în locuri publice, reparația rețelelor comunale, construcția și reabilitarea trotuarelor, reabilitarea clădiirlor, reparația spitalelor, etc.

În domeniul social, Ilan Shor își propune să asigure îndemnizații pentru serviciile comunale, dezvoltarea transportului urban, alocarea ajutorului financiar la nașterea copiilor, construcția complexelor sportive.

Referitor la domeniul economic, candidatul consideră prioritare reabilitarea industriei, crearea locurilor de muncă, atragerea proiectelor investituționale externe, dezvoltarea zonelor de agrement și turistice pentru atragerea vizitatorilor în Orhei, crearea fondurilor extrabugetare pentru realizarea întregului program.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By