5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Shor: Într-o lună, veți vedea primele rezultate

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Primarul ales al oraşului Orhei, Ilan Shor, a dat asigurări că imediat ce va prelua mandatul, va începe realizarea programului său electoral, iar timp de o lună orheienii vor putea să vadă şi primele rezultate. Declaraţia a fost făcută luni, 15 iunie, în cadrul unei conferinţe de presă, transmite IPN.

„Noi am reuşit să facem câte ceva şi în perioada electorală, am atras investitori, au fost făcute acţiuni de caritate, au fost reparate terenuri de joacă pentru copii. Noi deja am convenit cu un potenţial investitor şi, imediat cum vom intra în posesia mandatului, vom începe reparaţia drumurilor în Orhei”, a spus Shor.

Primarul ales s-a angajat să aducă transparenţă maximă în activitatea administraţiei locale. „Funcţionarii vor primi salariu în funcţie de notele pe care le vor primi din partea cetăţenilor. De asemenea, va fi elaborat un plan calendaristic, în care va fi prevăzut termenul de realizare a fiecărei promisiuni din programul nostru electoral. Le mulţumesc orheienilor pentru încrederea acordată şi le promit că tot programul electoral va fi realizat”, a spus Ilan Shor.

Pentru candidatura Shor la funcţia de primar de Orhei au votat 62% din alegători, iar pentru lista de consilieri a formaţiunii politice „Ravnopravie”, care a înaintat candidatura lui Şhor, au votat 41% din alegători.

Sursa: http://ipn.md/ro/politica/70081

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img