8 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

Serafim Urechean a votat! Vrea să elimine „cuibarul corupției” din Primăria Chișinău

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Candidatul PLDM la funcția de Primar General al Municipiului Chișinău, Serafim Urechean a venit la secția de votare împreună cu soția sa, Larisa. La ieșire, Urechean a declarat că a votat pentru un oraș aranjat, ca cel de acum 15 ani, pe vremea când era Primar de Chișinău.

„Am votat pentru un oraș curat, aranjat, respectat, pentru o mai mare atenție față de oamenii de vârsta a treia, pentru condiții favorabile, ca tinerii să aibă locuri de muncă și să rămână aici pentru a dezvolta țara, pentru un viitor frumos, pentru un oraș alb. Am venit cu dispoziție echilibrată, cântărită, suntem conștienți că fiecare popor are acei conducători de care este destoinic”, a spus Urechean.

Întrebat ce va face, dacă va fi ales în calitate de primar al mun. Chișinău, candidatul PLDM a spus: „Sigur, trebuie să întoarcem credibilitatea cetățenilor în activitatea administrației publice locale, voi face ca să fie recunoscută de organismele internaționale ca cea mai transparentă structură. Voi face totul pentru a elimina corupția din primărie, care a devenit, cu părere de rău, un cuibar al corupției. Numai prin implementarea primăriei electronice, contactul dintre cei care activează în cadrul administrației publice locale și publicul larg va fi omis, iar responsabilitatea față de adresările cetățenilor va fi maximă din partea funcționarilor administrației publice locale”, a conchis Serafim Urechean.

De emoții, Urechean și-a uitat buletinul în secția de votare, care i-a fost adus, ulterior, de un reprezentant al secției de votare.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img