SA „CET-2” își schimbă denumirea în SA „Termoelectrica”

cet2

Societatea pe Acţiuni „Centrala Electrică cu Termoficare nr. 2” din Chişinău îşi modifică denumirea în Societatea pe Acţiuni „Termoelectrica”. Schimbarea vine în urma unei decizii a Camerei Înregistrării de Stat din data de 16 iunie 2015, prin care a fost aprobată operarea modificărilor în actele de constituire.

Procesul de reorganizarea corporativă a instituţiei se desfăşoară în cadrul juridic, fără să afecteze procesul de asigurare a consumatorilor din capitală cu energie termică pentru prepararea apei calde, precum şi activităţile de pregătire a infrastructurii termoenergetice către noul sezon de încălzire. Totodată, reorganizarea instituţională nu exonerează consumatorii de obligaţiunile de plată pentru energia termică consumată, se spune într-un comunicat al furnizorului.

Obiectul principal de activitate al SA „Termoelectrica” îl constituie producerea, distribuţia și furnizarea de energie termică, producerea de energie electrică.

„Reorganizarea întreprinderii şi modificarea denumirii este parte a acţiunilor incluse în planul de activităţi pentru îmbunătăţirea eficienţei sistemului de alimentare centralizată cu energie termică (SACET) din municipiul Chişinău, urmând, cu suportul financiar al Băncii Mondiale, implementarea soluţiilor investiţionale prioritare în sectorul termoenergetic al capitalei pentru sporirea eficienţei şi a fiabilităţii SACET”, se mai spune în comunicat.

Imagine: noi.md

You may also like

Comments are closed.

By