REVOLTĂ POPULARĂ CU SUPORT DE TIP KGB-ist

nata-300x201

La emisiunea propagandistei ciocănitoare Morari, cocoțată pe firele Televiziunii PLDM-istului Lupcinski, de la o vreme sunt tot mai des invitați valeții Țopilor.

Oare de ce? Oare întîmplător? Agenții rețelelor secrete, de unde n-ar fi, nu acționează niciodată fără un plan-scenariu prestabilit.

Să fie desfrîNATA de sub FSB-istul Baghirov o excepție și atît?

Și pe unde mai este organizația acesteia, Think, cică fondată pentru promovarea libertății și democrației?

FSB a dat, FSB a luat?

Și FSB iarăși ne-a reactivat-o pe ne-nfrîNATA Morari, ca ea și colegul ei din rețea, „bunul prieten Boțan”, să ne mai îndulcească viețile cu încă o lovitură de stat???

Și să ne mai întristeze destinele cu încă vreo cîțiva tineri doborîți la pămînt și înmormîntați în neagra Puterii uitare???

A doua misiune a pseudointerzisei jurnaliste din Rusia are ca loc de desfășurare tot Chișinăul. Și dacă în 2009 aceasta ciocănea ba în PMAN, ba la Pro TV, apoi acum e ba în PMAN, ba la Televiziunea lui Lupcinski, ba la Radio Europa Liberă.

Semn că FSB-ul i-a numărat testiculele(nu-mi permit să scriu cum le zice ea, urît, în direct la TV) și au ieșit mai multe la socoteală?

Semn că miliardul dispărut din Banca poporului se întoarce în patrie, sub forma celei mai mari investiții în mijloacele mass-media și în Opoziția de buzunar a lui Filat?

Amintiți-vă cine îndemna mulțimea din 6-7 aprilie 2009 să meargă din fața Guvernului spre Președinție și Parlament, exact acolo unde așteptau cu pietroaie în mîini și căldări pline cu benzină pușcăriașii antrenați de Roșka-Baghirov-Tkaciuk, tustrei mari prieteni ai cui credeți?

Ai Natei, evident, pe care-i leagă pe viață un singur cuvînt: FSB.

Cine mai apărea, în mod constant, lîngă ea?

Foarte corect: Al Vostru Vlad Filat, agent de securitate rusă cu nume-cod Gabar, tot el agent de securitate română cu nume-cod Kant.

Toți aceștia executau un unic plan-scenariu de schimbare a numelui Voronin cu Filat, prenumele rămînînd același, ca și apartenența sa la Rusia și la liderul acesteia cu același prenume: Vladimir.

Amintiți-vă despre pozele ei de atunci. Cu Filat mînă-n mînă, pe baricade, cu Baghirov pe canapea, drăgostindu-se, cu Tkaciuk–la pescuit, pe la Vadul-lui-Vodă și ulterior, cu „bunul prieten Boțan” la emisiune.

Că n-a fost decît o mimare polca europeană nu s-a văzut pînă în 2012? Cînd Filat lustruia cu buzele pînă și fesele lui Putin, declarînd că idolul său este doar Vladimir Vladimirovici?

Că n-a fost decît o mimare asocierea cu Uniunea Europeană nu s-a văzut și după 30 noiembrie 2014? Cînd maaaaarele european Filat l-a strîns în brațe pe comunistul Voronin, din cauza căruia, chipurile, au fost aprinse Președinția și Parlamentul, din cauza căruia, chipurile, au fost mișelește uciși 4 tineri.

Nata nici nu vrea să-și amintească de acele zile. Ea acum e ocupată cu implementarea noului plan-scenariu al noilor realități politice de pe Bîc. Conform planului, lordul Filat, pentru loialitate față de țar, trebuie păstrat cu orice preț viu și nevătămat. El trebuie reinventat, vorba lui Lupu.

Nata n-are încotro. Ordinul nu se discută–se execută integral!În grup!

Unde sunt cei 4 adjuncți ai ei din rețea?

Filat e cel mai mare investitor în mass-media republicii de la 2009. Cu banii din Banca poporului, acesta poate finanța cîteva secole Holdingul de presă și revoltele populare antiregim. Are televiziuni, are radiouri, are comentatori, are analiști, are ziare, are portaluri de știri, are Platforma DA!

Baghirov a fost ajutat de către MAI-ul lui Filat să fugă în Rusia, de unde o consiliază pe Nata și ciracii ei.

Tkaciuk minte că e la Universitatea sa din Chișinău, el fiind de 1 an de zile la Moskova, de unde urzește, cu Dughin la braț, planul de sacrificare a Basarabiei pe altarul Preasfintei Rusii, vorba Patriarhului de FSB Kirill.

Boțan e ocarina Platformei DA, el alungă unioniștii români din prezidiul Platformei, dar și din PMAN, aducînd în locul lor elementele multietnice ale lui Dodon, Petrenco, Șelin și Co.

Și fiindcă Tkaciuk niciodată nu a putut coexista fără de Roșka, aflați că ultimul doarme într-un pat cu trimisul extraordinar și plenipotențiar al Rusiei în gubernie.

Între care coboară deseori, ca o nimfetă, la miez de noapte, desfrîNATA propagandei rusești din Basarabia.

Aflată în cea de-a doua sa misiune ot FSB, plătită cu 10 milioane de dolari.

Cash!
TRAIANUS

You may also like

Comments are closed.

By