Renato Usatîi: Am votat pentru un oraș modern, fără corupție

usatii

„Am votat pentru un oraș nou, modern, pentru un municipiu fără corupție, pentru o primărie nouă, care va funcționa în folosul cetățenilor. Aș vrea să menționez că orașul Bălți este orașul de care mă leagă anii de studenție, un oraș aproape de suflet încă din copilărie. Ca să nu cheltuim bani din buget în turul II, să câștigăm din primul tur!”, a declarat candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al orașului Bălți, Renato Usatîi.

Usatîi a mai specificat că, în cazul în care va fi ales în funcția de primar, va locui la Bălți și că nu face naveta de la Moscova sau Chișinău pentru a conduce cu orașul, așa cum speculează unii politicieni.

„Niciodată nu am susținut ideea ca un primar sau un funcționar a venit și stă la gazdă sau la altcineva. Viza de reședință trebuie să fie în Bălți. Și, ca orice moldovean, trebuie să am și casă, și masă. Deja merge reparația în apartament, de vreo două săptămâni. Într-o lună va fi gata”, a mai spus Usatîi.

Totodată, are de gând să se implice și în activitatea altor localități din țară, unde candidații PN vor câștiga scrutinul. „Toată săptămâna voi munci în Bălți, primele luni sau jumătate de an va trebui să lucrez și sâmbăta, și duminica pentru că este dezordine foarte mare. Nu am dreptul să fac vreo greșeală. Trebuie să facem un oraș exemplar, ca oamenii să vină în Bălți ca la excursie”, a adăugat candidatul.

Captură: realitatea.md

You may also like

Comments are closed.

By