Produse EXPIRATE și condiții INSALUBRE în magazinele din raionul Ștefan Vodă

magazin

Imagine simbol

Recent, inspectori ai Agenţiei pentru Protecția Consumatorilor au efectuat controale planificate la mai mulţi agenţi economici din localităţile rurale ale raionului Ştefan Vodă. În rezultatul controalelor, au fost depistate o serie de încălcari grave în ceea ce priveşte expunerea spre comercializare a produselor alimentare (termenul de valabilitate expirat, condiţii antisanitare, nerespectarea condiţiilor de păstrare prescrise de producători etc.).

Potrivit inspectorilor, la un comerciant au fost depistate 14 loturi de produse alimentare, în cantitate de 2 kg şi 69 unităţi de ambalaj, expuse spre comercializare cu termenul de valabilitate expirat. Produsele neconforme au fost scoase din comercializare prin eliberarea prescripţiilor respective.

Pe numele persoanelor juridice şi fizice responsabile au fost întocmite procese-verbale conform prevederilor Codului Contravenţional al Republicii Moldova.

În cazul în care aveţi de reclamat produse necorespunzătoare, nu ezitați să apelați la Agenția pentru Protecția Consumatorilor la LINIA FIERBINTE 022 74-14-64 sau la adresa: mun. Chişinău, sectorul Centru, str. Vasile Alecsandri, nr. 78, etajul 1/5.

You may also like

Comments are closed.

By