Prietenii lui Filat își bat joc de el pe pagina oficială de Facebook! Iată ce i-au făcut

filat doneaza singe

„Donez sânge al cincilea an, în cadrul acţiunii raliate Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge. Consider că e de datoria fiecăruia să-i ajute pe cei care au nevoie. Cu atât mai mult că, în cazul concret, este vorba despre pacienţii secţiilor Oncopediatrie şi Hematologie Copii de la Institutul Oncologic. De fiecare dată am un sentiment de mulţumire pentru că pot contribui la salvarea unei vieţi”, s-a lăudat liderul PLDM, Vlad Filat pe pagina sa de facebook, după ce a participat la Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

În replică, internauții i-au sărit în cap și i-au recomandat să doneze mai bine un miliard de euro. „Donează și vreun miliard înapoi. De euro.”, i-a scris un utilizator, comentariul său fiind apreciat de cel puțin 170 de persoane.

„Bravo, dragă domnule Vlad Filat, dăruiești sânge pentru că mai mult nu poți dărui nimic acestei Țări”, a scris un alt internaut.

„Donează, donează domnule Filat! Până acum dumneata ai supt sângele din Popor,mai trebuie să dai și câte ceva înapoi!”, a mai comentat un utilizator.

You may also like

Comments are closed.

By