PING-PONG-ul Greceanîi–Chirtoacă continuă. Socialista îşi justifică refuzul de participare la dezbaterile TV: Eu nu mă ocup cu show-uri din astea

zina

Socialista Zinaida Grecenîi, candidata la şefia Primăriei Chişinău şi-a justificat refuzul de a participa la dezbaterile politice televizate, afirmând că nu se ocupă cu show-uri TV.

„Noi am propus ieri o dezbatere publică şi haideţi să o facem pe fiecare capitol din program, pe problemele care există în Chişinău. Veniţi dvs., reprezentanţi ai mass media şi discutăm atâta timp, cât este necesar. Discutăm cu toţi specialiştii, cu oamenii care vor să vină să acorde întrebări, fără timp limitat.”, a spus Greceanîi.

Ea spus că la tv timpul este foarte reglementat şi că nu se ocupă cu show-uri din astea. „Nu mă avânt în politică, cum o face oponentul meu şi nu o să o fac niciodată. Eu o să mă ocup cu lucruri reale, împreună cu echipa şi credeţi-mă că nu o să ridic capacul la canalizare şi să mă bag acolo. De la asta nu ţi se adaugă nimic, asta înseamnă că nu poţi să-i pui pe toţi la lucru”.

Socialista a îndemnat oamenii să participe mâine la dezbaterea din Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde fiecare o să-şi expună ce poate să facă, fiind în componenţa echipe. „Restul toate show-urile sunt foarte ieftine. Eu mai bine discut cu oamenii. Nu sunt specialist în show-uri televizate şi politice pentru asta sunt jurnaliştii care trebuie să o faceţi bine. Haideţi fiecare să facem la ce facem m ai bine. Cei care încearcă să mă provoace degeaba o fac şi cred că cetăţenii nu vor show-uri televizate ci pâinea cea de toate zilele, drumuri, grădiniţe care se lasă până la distrugere după care terenurile sunt privatizate”.

Zinaida Greceanîi nu a participat nici la o dezbatere televizată, iar la invitaţia primarului degrevat din funcţie candidat la şefia primăriei, Dorin Chirtoacă, de a participa la dezbateri Grecenîi i-a replicat: „Ce, este secretarul meu, să îmi facă agenda?”.

You may also like

Comments are closed.

By