PERCHEZIȚII la Primărie: Procuratura și CNA verifică legalitatea a 480 de decizii funciare

primaria -pesurse.md

Procuratura Generală și Centrul Național Anticorupție verifică legalitatea tuturor deciziilor funciare, adoptate în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Municipal Chișinău. Este vorba de peste 480 de decizii funciare, prin care au fost acordate peste 20 de hectare de teren din municipiul Chișinău. Informația a fost confirmată de reprezentanții Procuraturii Generale pentru realitatea.md.

Consilierul Oleg Cernei, candidat independent la funcția de consilier în CMC, a susținut în sala de ședințe a Primăriei o conferință de presă, în cadrul căreia a anunțat că într-un cabinet alăturat au loc percheziții ale Procuraturii Generale și CNA.

„Acum, când desfășurăm această conferință de presă, tot ce este legat de activitatea în ultima ședință a Consiliului Municipal – aprobarea celor 480 de decizii funciare, reprezentanții Procuraturii Generale ridică toate proiectele adoptate la ultima ședință. Și Procuratura Generală, și Centrul Național Anticorupție s-au autosesizat la demersurile mele, prin care am solicitat ca toate proiectele aprobate la ultima ședință să fie examinate de către Procuratura Generală și Centrul Național Anticorupție”, a declarat Cernei în cadrul conferinței.

Solicitată de Realitatea.md, șefa Serviciului de Presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru a confirmat informația menționând, că, „în urma sesizării de către mai mulți subiecți”, la Primărie au loc „măsuri în vederea verificării legalității deciziilor aprobate la ultima ședință a Consiliului Municipal Chișinău”.

You may also like

Comments are closed.

By