Paharul NESIMŢIRII POLITICE se umple pe Facebook: Greceanîi îl cheamă la duel pe Chirtoacă

a

Candidata la fotoliul de primar din partea PSRM, Zinaida Greceanîi îl cheamă la dezbateri pe Dorin Chirtoaca. Invitaţia a fost făcută pe Facebook.

„În aceste alegeri, de mai multe ori a fost menționată necesitatea unor dezbateri publice pe marginea situației din municipiu și a viziunilor de dezvoltare. Țințnd cont de faptul că în cadrul dezbaterilor la TV ,unde timpii de antenă sunt foarte limitați, or, în 10 minute ar fi complicat să ne încadrăm pentru a discuta la modul serios tot ce ține de activitatea municipiului Chișinău, mai ales dacă intervin și replici despre mâna Moscovei și altele, am decis să fac o invitație lui Dorin Chirtoacă la o dezbatere publică, unde timpul nu ar fi limitat, să vină dl Chirtoacă și eu, împreună cu echipa de consilieri, să discutăm tot ce ține de municipiu. Îl așteptăm cu toată echipa sa”, se spune în declaraţia Zinaidei Greceanîi.

Anterior, primarul degrevat al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a invitat-o pe Zinaida Greceanîi la o dezbatere privind rezolvarea problemei transportului public în Chișinău. Candidatul PSRM la Primăria Chișinău a refuzat însă invitația. Astfel, candidatul PL i-a adresat o invitație repetată contracandidatei sale, socialistei Zinaida Greceanîi.

You may also like

Comments are closed.

By