MoldATSA, pe butuci! Rudele BOMONDULUI POLITIC moldovenesc îngroapă întreprinderea

a

Întreprinderea de stat MoldATSA, pepiniera nr 1 din R. Moldova după numărul de rude al demnitarilor moldoveni angajate, are pierderi de zeci de milioane de lei. Potrivit portalului de ştiri şi analize economice mold-street.com, citat de ZDG întreprinderea a încheiat anul 2014 cu pierderi de aproximativ 29 de milioane de lei.

Aceste pierderi vin, în mod straniu după ce în anul 2013, această întreprindere responsabilă de supravegherea spaţiului aerian a avut un venit record de aproximativ 89 de milioane. Totodată sursa anunţă că aceste pierderi sunt dubioase deoarece anul trecut traficul prin Aeroportul Internaţional Chişinău a crescut cu 35%, iar toate întreprinderile ce ţin de acest domeniu au raportat creşterea veniturilor.

Nu se cunoaşte dacă aceste pierderi s-ar datora unor investiţii făcute de MoldATSA, deoarece toate achiziţiile acestei întreprinderi de stat sunt ţinute în secret.

ZdG a relatat anterior că postul de şef al departamentului achiziţii de la această companie este deţinut de Alexandru Buliga, fiul deputatei Valentina Buliga. Totodată investigaţia releva că numai în ultimul an la MoldATSA au fost angajaţi peste 20 de rude a demnitarilor moldoveni influenţi. În unele cazuri fiind create posturi noi, chiar dacă acestea erau inutile.

You may also like

Comments are closed.

By