MESAJUl de astăzi al lui Chirtoacă pentru socialiști: S-au ascuns după fusta ei

chirtoaca6

Dorin Chirtoacă a început ședința de astăzi a serviciilor primăriei cu un mesaj de mulțumire pentru colegi și cetățenii care și-au dat votul pentru candidatura sa în cel de-al doilea tur de scrutin, desfășurat pe 28 iunie.

„Vă mulțumesc mult pentru ospitalitate. Am revenit la serviciu. Mă bucur. Dumnezeu este deasupra și le vede pe toate. Chiar stăteam și mă gândeam, noi am pornit Alecsandri, Ștefan cel Mare, șantierele importante, troleibuzele, rotonda de la Valea Morilor, scara cascadelor și acum să vină alții să culeagă smântâna. N-ar fi corect. Dincolo de „am făcut, n-am făcut”. Mulțumesc tuturor pentru participare, tuturor candidaților, a fost o competiție corectă, onestă”, a declarat Chirtoacă.

Totodată, Chirtoacă a adăugat că va continua colaborarea cu contracandidații săi din turul I, cât și cu cei din turul II de scrutin.

„Cu cei din turul I de orientare democratică, europeană vom consolida eforturile în Consiliul Municipal Chișinău și Parlament pentru a mișca lucrurile mai departe, cu ceilalți vom vedea ce putem prelua bun din program, dacă este”, a conchis Dorin Chirtoacă.

Primarul interimar a avut și un mesaj pentru socialiști și candidatul PSRM, Zinaida Greceanîi.

”În ce privește turul al doilea, dincolo de denigrare, vreau să-i mulțumesc doamnei Greceanîi pentru participare, să o felicit pentru că a avut curajul să se implice în această campanie, mai rău pentru bărbații din cadrul PSRM și cei de la Kremlin, care s-au ascuns după fusta ei, trebuiau să iasă în față, cum se cuvine, nu o doamnă care deja la apusul activității, la 59 de ani, la vârsta de pensie, hai, du-te și candidează la Primăria Chișinău”, a adăugat Chirtoacă.

La rândul său, liderul PSRM declara în seara zilei de ieri, după primele rezultate preliminare, că nu recunoaște aceste alegeri și că PSRM va depune contestații privind încălcările care au avut loc în timpul alegerilor.

„Vreau să-i transmit maidanezului de la Colonița: Serviți șampanie astăzi, cât mai sunt bulbuci în ea. Vom vedea ce va fi mâine. Noi vom lupta împotriva maidanezilor, unioniștilor și oligarhilor”, a spus Dodon.

Amintim că în urma alegerilor din 28 iunie, conform datelor preliminare ale CEC, candidatul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă a obținut 53,54% din voturile exprimate, iar socialista Zinaida Greceanîi, a acumulat 46,46% din voturi.

You may also like

Comments are closed.

By