Mesaj cu iz de ADIO al consilierului lui Gaburici!? Evenimentele de acum nu sunt doar o următoare farsă politică. Dacă lucrurile în țară nu se schimbă, ne va afecta pe toți

a

Natan Garstea, consilierul premierului Chiril Gaburici, a publicat pe facebook un mesaj în care spune că ceea ce se întâmplă acum nu este despre alegerile locale, despre jocuri de putere între instituții publice și, cu atât mai mult, nu este despre diplome. Totul este mult-mult mai serios, și vizează chiar statul Republica Moldova,

Dar vreau să vă spun că am făcut lucruri bune și, mai important, corecte. Și e extraordinară senzația de a fi cu spatele drept și cu capul ridicat, mai ales în mediul în care suntem.

Este o expresie în engleză, extraordinar de sugestivă când îți imaginezi urmările: „when the shit hits the fan”. Aceste luni am lucrat ca să amânăm momentul și să diminuăm impactul. Și aceea ce se petrece acum nu este despre alegerile locale, despre jocuri de putere între instituții publice și, cu atât mai mult, nu este despre diplome. Totul este mult-mult mai serios, și vizează chiar statul Republica Moldova.

Cine mă cunoaște, știe că nu voi face fără motiv astfel de afirmații. Evenimentele de acum nu sunt doar o următoare farsă politică, pe care o urmărim dintr-o parte, ronțăind popcorn. Dacă lucrurile în țară nu se schimbă repede, ne va afecta pe toți.

Mesajul lui Garstea sună mai mult a mesaj de adio al Guvernului, care se pare că în scurt timp va demisiona.

Premierul Gaburici, a spus că va demisiona, dacă nu vor fi demişi din funcţie guvernatorul BNM, conducerea CNPF şi Procurorul General.

Fostul premier, Ion Sturza susţinea că intenţia lui Gaburici de demitere a conducerii BNM, PG şi CNPF este una cu ştreangul la gât, în condiţiile în care de la început ştia unde a venit.

 

You may also like

Comments are closed.

By