Leancă îl trimite la plimbare pe Gaburici!

leanca

Într-o postare pe pagina sa oficială de facebook, ex-premierul din partea PLDM, liderul blocului electoral „Leancă”, șterge ppe jos cu Guvernul Gaburici și îi cere demisia.

IURIE LEANCĂ:

Plecați, ajunge!
Ceea ce se întâmplă cu guvernarea capătă accente din ce în ce mai ridicole, de circ politic și batjocură față de popor. De parcă nu e suficient că în 100 de zile au discreditat țara și au scos-o de pe calea europeană, acum guvernanții încep să-și trimită scrisori războinice, care nu trădează altceva decât putreziciunea din actuala coaliție și interesele care au stat la baza formării ei, începutul unei noi lupte politice și a unei noi crize profunde pentru țară. E rușinos modul în care au discreditat funcția de Prim-ministru, dar și celelalte funcții ale statului, e rușinos modul în care folosesc instituțiile în războaiele lor meschine.

Prim-ministrul trebuie să plece, împreuna cu cei care l-au pus în această funcție și au distrus în timp record tot ce s-a construit timp de mai bine de 5 ani! Îmi pare rău de ceea ce i se întâmplă, poate pe alocuri nemeritat, dar și-a asumat conștient acest risc în momentul în care a acceptat să devină premier prin acel joc politic murdar.

De asemenea, această coaliție cu comuniștii trebuie să dispară de urgență și să fie constituită o coaliție pro-europeană, care să salveze Moldova, să o scoată din criza politică și socială în care se află, să elibereze instituțiile din captivitate, să fie aduși oameni integri în fruntea lor, care să aibă libertatea să le reformeze și să combată cu adevărat corupția, fie că vorbim de Banca Națională, Procuratură, Ministerul de Interne, cel al Justiției sau alte instituții vitale ale statului. Fiecare zi în care această guvernare stă la putere, înseamnă costuri uriașe pentru țară.

Nu mai așteptați alegerile locale – banii și șmecheriile pe care le-ați pregătit pentru ziua alegerilor nu vă vor salva!

You may also like

Comments are closed.

By