La Cocieri, alegătorii au fost aduși la secția de votare cu AMBULANȚA

alegeri sectie-de-votare

Asociația Promo-Lex a prezentat un nou raport privind desfășurarea procesului electoral până la orele 19:00. Observatorii au constatat și de această dată un șir de nereguli care au avut loc la secțiile de votare din țară.

Conform datelor, au existat câteva cazuri de agitație electorală în câteva secții din Sângerei, Cocieri, Râșcani, Bălți, 4 secții au activat fără safeuri, unele urne de vot de la Fălești, Rezina, Căușeni au fost sigilate necorespunzător, în două secții de votare din Bălți alegătorii au încercat să scoată buletinele de vot din secție, deficiențe tehnice privind conexiunea la internet, număr insuficient de buletine de vot. În Găgăuzia și Ciutulești s-a constatat că alegătorii care au votat cu un anumit candidat, au fost serviți cu băutură, iar unora li s-au oferit colete negre, cel mai probabil cu produse alimentare.

De asemenea, au fost înregistrate 14 cazuri de transportare organizată a alegătorilor. La Secția Nr. 2 din Cocieri alegătorii erau transportați cu ambulanța. Potrivit directorului de program Promo-Lex, Pavel Postica, în total s-au făcut mai mult de 10 ture, la secție fiind aduse în jur de 100 de persoane.

Până la închiderea secțiilor de votare au mai rămas câteva minute.

You may also like

Comments are closed.

By