Încă un record la activul lui ȘOR

shor ilan

Ilan Șor este cel mai tânăr primar ales la 14 iunie, potrivit Comisiei Electorale Centrale.

Al doilea primar nou-ales, care are aceeași vârstă – 28 de ani, este Ivan Cuhari din satul Unguri, raionul Ocnița.

Amintim că Ilan Șor a obținut din primul tur mandatul de primar al orașului Orhei, cu aproximativ 62% din voturi. De asemenea, echipa cu care a mers la alegeri – cea a Mișcării Social-Politice „Ravnopravie” – a obținut 42% din voturi și, respectiv, 13 din cele 27 de mandate de consilier, fiind cel mai bun rezultat din istoria acestei formațiuni.

Ilan Șor s-a înscris în cursa electorală pe ultima sută de metri, fiind al 11-lea candidat la această funcție. Decizia sa de a candida a fost criticată de unii politicieni și analiști, dar mai mulți experți menționează că rezultatul-„surpriză” al acestuia se datorează programului său bine structurat și faptului că a putut convinge alegătorii că este în stare să realizeze ceea ce-și propune, demonstrând acest lucru în practică încă în timpul campaniei electorale.

Mai mulți experți consideră că Șor va înregistra rezultate notabile în funcția de primar. Acesta a declarat luni, după ce a fost anunțat rezultatul alegerilor, că va realiza în totalitate toate proiectele pe care le-a anunțat în campania electorală.

Amintim că Ilan Șor a declarat că va aduce investiții importante la Orhei, inclusiv străine, care vor permite dezvoltarea și modernizarea orașului, dar și vor asigura condiții mai bune de viață pentru locuitori.

Sursa: Hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By