Înainte de moarte, Janna Friske a fost abandonată de medici și asistentă

natalia

Medicii, dar și asistenta au refuzat să mai aibă grijă de Janna Friske cu câteva luni înainte de tragedie, a mărturisit sora cântăreței într-un interviu pentru Lifenews.ru.

Potrivit Nataliei, medicii au constatat o înrăutățire a stării de sănătate a interpretei acum jumătate de an și s-au împăcat cu gândul că nu mai pot face nimic pentru a o salva.

„În ultimele cinci luni, starea de sănătate a Jannei s-a agravat, se afla deseori fără cunoștință, medicii s-au dezis de ea. Aveam grijă de ea doar eu și mama”, s-a plâns Natalia.

Asistenta a fost ultima persoană care a refuzat să o supravegheze pe Janna Friske. Rudele o acuză de incompetență.

„Ni s-a părut că este o femeie extraordinară, sensibilă, dar, după o singură noapte petrecută în casă, nu a rezistat și a plecat. A lăsat-o pe Janna singură. Mama a observat că aceasta a plecat abia când a mers în cameră și a găsit-o pe Janna cu fața în pernă. Era la un pas să se sufoce”, a adăugat sora interpretei.

Amintim că Janna Friske a murit în seara zilei de 15 iunie. Cântăreața suferea de glioblastom cerebral (tumoare la creier). Interpeta din Federația Rusă a urmat o serie de tratamente în Germania și SUA.

„Se afla în comă de trei luni, dar nu am făcut public acest lucru”, a declarat postului de radio „KP” Vladimir Friske, tatăl artistei.

You may also like

Comments are closed.

By