Filat îl ATACĂ FRONTAL pe CHIRTOACĂ: Chişinăul nu poate fi guvernat ca fiind proprietatea unei familii sau un srl

a

Liderul PLDM, Vlad Filat s-a arătat nemulţumit de rezultatele obţinute în Chişinău, menţionând că se aştepta la un scor mai bun, dar „în rezultat avem ceea ce avem”.

Comentând scorul mic acumulat la Chişinău, Filat a spus: „Eu vreau să vă spun că astfel a fost modul în care s-a înţeles pe parcursul a opt ani să lupţi cu cei care de fapt îţi sunt parteneri, este rezultatul manierei de comportament atunci când în loc de proiect se alege atac la persoană”.

El a preciza că partidul se aştepta la un rezultat mai bun pe Chişinău, doar că este evident, Chişinăul nu poate fi guvernat prin acţiuni duşmănoase şi prin încercarea de a-l vedea ca fiind proprietatea unei familii, să nu spun ca un srl.

Justificând eşecul în capitală, liderul PLDM a spus că scorul trebuie privit pe ţară, nu doar în Chişinău. „În pofida campaniilor de denigrare PLDM a luat un rezultat bun. Pe ţară, la nivel de consiliul raional, suntem pe primul loc în 13 raioane, pe locul doi în zece raioane şi locul trei în patru raioane, iar în ceea ce priveşte votul politic, am obţinut 258 de consilieri raionali sau 22,7%”.

Referindu-se la viitoare coaliţie parlamentară, Filat a spus că în această seară urmează să se întâlnească cu liderul PD, Marian Lupu. „Determinarea este ca în termen scurt, în baza unor negocieri, să oferim ţării un Guvern care să soluţioneze problemele cu care se confruntă ţara”.

You may also like

Comments are closed.

By