Filat a votat în lipsa presei pentru a ascunde că nu a fost susținut de Angela Gonța

filat

Liderul PLDM Vlad Filat și-a exercitat, duminică, dreptul la vot, după cum reiese dintr-o poză plasată pe Facebook. Dar, spre deosebire de toate celelalte cazuri când își exercita acest drept public, presa fiind anunțată din timp despre locul și ora votării, duminică acesta a evitat să ofere această informație.

Mai multe surse din interiorul PLDM spun că Filat, care adoră să fie în atenția publicului, a fugit de această dată de ochii presei pentru a ascunde faptul că a mers singur la vot și nu a fost însoțit de Angela Gonța, în condițiile în care s-a scris și anterior că relațiile lui Filat cu cea doua doua soție sunt destul de încordate.

Mai mult, bloggerul Veaceslav Balacci scrie că sâmbătă Angela a fost văzută cu un tricou cu inscripția „I’m SINGLE!” (sunt singură!).

Este de menționat că sâmbătă PLDM a transmis un aviz, în care a anunțat că Filat va vota la ora 10:00, după care a difuzat o rectificare în care a anunțat că ora a fost modificată și că va reveni cu concretizări, ceea ce nu a mai făcut.

Amintim că, anterior, Vlad Filat a mers de fiecare dată la vot însoțit de familie, inițial cu fosta sa soție, Sanda, iar mai apoi cu noua soție – Angela Gonța.

You may also like

Comments are closed.

By