EXCLUSIV // plDAm! Încă o DOVADĂ (VIDEO) că Filat s-a înțeles cu ȚOPII să preia DA! PLDaM-iștii trimiși de Filat să facă prezență la miting!

PLDM Parlament

Candidatul PLDM la funcția de primar din satul Izbiște, raionul Criuleni, Ivan Plămădeală, alături de vice-președintele raionului Criuleni, Malai îndeamnă oamenii să meargă la protestul DA în PMAN.

Amintim că anterior, Moldova24 a scris despre zborul din 1 aprilie a lui Vlad Filat la Frankfurt, dar și al lui Andrei Năstase (lider DA), unde ar fi avut o întâlnire cu milionarii Țopa, cei care stau în spatele Platformei DA. În cadrul acestei întâlniri a fost pusă la punct tranzacția în urma căreia JurnalTV a trecut în buzunarul liderului PLDM.

În același sens, amintim că Moldova24 a scris și despre faptul că platforma urmează să fie transformată în partid politic, lucru care a fost anunțat astăzi de la tribuna mitingului. Potrivit informațiilor pe care le deținem, partidul controlat de țopi urmează să acționeze în calitate de paratrăsnet pentru Filat și să direcționeze nemulțumirea oamenilor de la cel mai corupt partid către alți actori politici.

This post is also available in: Engleză, Germană

You may also like

Comments are closed.

By