21.2 C
Chișinău
Monday, June 21, 2021

Dorin Chirtoacă aruncă BOMBA: în spatele Platformei DA stau oameni care au luat credite dubioase de la BEM

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, susține că Platforma civică Demnitate și Adevăr nu s-ar bucura de o susținere atât de mare din partea oamenilor dacă s-ar afla cine stă în spatele acesteia. Potrivit lui, printre fruntași se numără persoane cu trecut dubios, care anterior i-au susținut pe cei împotriva cărora protestează astăzi.

„Viorel Țopa are luate milioane de euro credite de la Banca de Economii pe care nici până astăzi nu le-a întors. Tot el a fost implicat în chestiunea cu Victoriabank și pentru asta este condamnat penal. Este un infractor. O bună parte dintre cei care se găseau astăzi pe scenă au votat pentru Voronin la 4 aprilie 2005. Vasile Năstase împreună cu Iurie Roșva și Vladimir Voronin au intrat în sediile AntenaC și EuroTV în anii 2005 – 2006. I-au dat afară pe jurnaliști. Au făcut după aceea propagandă ani de zile. Ei pe noi să ne salveze astăzi de mafie și oligarhi? Sergiu Mocanu care a fost consilier pe probleme speciale al lui Vladimir Voronin, dânsul este salvatorul națiunii? Analiști politici care până nu de mult i-au ridicat în slăvi pe Filat și alții, ei o să ne salveze și o să ne facă dreptate? Pe naiba. Niciodată”, a declarat Chirtoacă.

Menționăm că reacția liberalilor a venit ca urmare a acuzațiilor de trădare ce le-au fost aduse de participanții la protestul organizat de Platforma DA. Potrivit lor, prin evenimentul organizat în PMAN, liberalii au vrut să distorsioneze mesajele Platformei civice.

sursa: agora.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img