Doi tineri s-au luat la pumni: I-ar fi violat logodnica

viol

Doi tineri au fost reținuți după ce s-au luat la bătaie pe o stradă din Bălți. Incidentul a avut loc la 17 iunie curent, în jurul orei 23:00.

Potrivit inspectorilor de patrulare, cei doi s-au luat la harță după ce unul dintre bărbați, în vârstă de 36 de ani, originar din Bălți, a aflat că celălalt, împreună cu un amic, i-ar fi violat logodnica.

Totul s-ar fi întâmplat cu o oră mai devreme, într-un apartament din Bălți. Doi bărbați cu vârstele de 39 și, respectiv, 19 ani, ambii din satul Fundurii Vechi, raionul Glodeni ar fi întreținut forțat relații sexuale cu o fată de 18 ani din Bălți.

În timpul reținerii celor doi bătăuși, a apărut și tînăra care a confirmat că mai devreme ar fi fost supusă unui raport sexual, contrar voinței sale. Persoanele implicate în acest caz au fost escortate la Inspectoratul de Poliție din Bălți. Tânăra a depus o plângere, în care a relatat faptele petrecute mai devreme. Cei doi sunt audiați de oamenii legii pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs cazul.

You may also like

Comments are closed.

By