4.2 C
Chișinău
Tuesday, September 28, 2021

(.DOC) EXCLUSIV // DIPLOMA este falsă! Acesta este motivul pentru care Gaburici cere demisia tuturor! Iata cui i-a furat premierul diploma

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Chiril Gaburici a aflat ca vineri la Procuratură a ajuns expertiza care demonstrează că diplomele lui de studii sunt false, dar și dosarul de la MAI în cadrul căruia au fost audiați profesorii și fostii elevi de la școala unde zice el că a învățat. Gaburici știe și despre declarațiile firești ale martorilor care au spus pentru anchetă că nu au învățat cu el.

Săptămâna viitoare, procuratura urma să-i înainteze învinuirea. Anume acesta este motivul pentru care a cedat nervos și a reacționat emoționat trimițând sâmbăta seara scrisorile prin care cere demisia conducerii PG și BNM. Surse din cadrul organelor de anchetă ne-au oferit una dintre probele în baza cărora urma să-i fie înaintată învinuirea.

Este vorba despre o diplomă falsă (a lui Chiril) și una reală (a altei persoane) de pe care a fost furată identitatea pentru Chiril.

Gaburici falsblurat Gaburici

Dacă vă uitați atent la numerele diplomelor puteți observa că acestea coincid. În mod normal, cele două foi, care strebuie să conțină informație identică, inițial sunt un tot întreg, iar după ce sunt decupate, o parte se înmânează absolventului, iar alta merge în arhiva Ministerului Educației. Diploma persoanei de pe spinarea căreia a tras foloase Gaburici este partea care rămâne la minister, iar cealaltă diplomă este partea care chipurile i-a fost înmânată lui Gaburici și prezentată în calitate de diploma adevărată.

Astfel din cele două părți ale diplomei, care trebuiau să conțină date identice, vedem foarte clar că unicul lucru pe care îl au în comun este numărul diplomei, în rest nu coincide nimic. Având în vedere că adevărată este diploma de la minister, cea pe care a prezentat-o Gaburici este falsă.

Un coleg de Clasă,
pentru Moldova24

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img