DETENȚIE PE VIAȚĂ pentru tînărul din Căușeni care a violat o fetiță de 2 ANI

INCHISOARE

Judecătoria Căuşeni a pronunţat sentinţa de condamnare în cazul fetiței de doi ani și jumătate, violată la 26 septembrie 2014 în Căușeni. Inculpatul de 26 ani, a fost condamnat pentru viol, la detenţie pe viaţă.

Amintim, ca la 26 septembrie 2014, poliția din Căușeni a fost sesizată despre depistarea unei fetițe cu vîrsta de 2 ani, vizual cu semne de hipotermie şi viol.

Pe faptul dat de către angajații IP Căușeni a fost începută urmărirea penală pe semnele infracţiunii prevăzute de art. 171 alin. (3) lit. b) Cod Penal RM, adică raportul sexual săvîrşit prin constrîngere fizică sau psihică a persoanei, profitînd de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, asupra unei persoane minore cu vîrstă de pînă la 14 ani.

La numai 2 zile de la momentul săvîrșirii actului de viol, făptașul a fost identificat și reținut de forțele de ordine. Acesta s-a dovedit a fi fiul vitreg al mamei fetiței.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că nu va tolera admiterea acțiunilor ilegale care ar pune în pericol viața și sănătatea cetățenilor, iar cei care se vor fi găsi vinovați vor răspunde în strictă conformitate cu legislația Republicii Moldova.

You may also like

Comments are closed.

By