DA’ care-i finalitatea, Domnilor ?

da

După filmulețul publicat ieri, au apărut zeci de postaci care au criticat dur materialul menit să le deschidă ochii.  Nu voi trece în revistă lucrurile despre care am scris și care s-au adeverit în timp, pentru că oricum nu îi voi convinge pe acei care au fost aduși la extaz de senzația falsă oferită de organizatorii protestelor precum că mulțimea decide ceva.

Îi înțeleg pe acei care atacă. Sigur, că e greu să înțelegi și să recunoști că ești fraierit. E greu să recunoști pentru tine însuți că ești doar carne de tun. E greu să conștientizezi faptul că tu, ca personalitate nu trebuiești nimănui și ești doar un instrument. Chiar dacă ai trecut prin experiența protestelor din 2004 și 2009, e greu să crezi că te-ai lăsat manipulat încă o dată.

Liderii DA, care ani la rând s-au aflat în slujba diferitor găști politice de la Chișinău și nu s-au ocupat decât cu amplificarea nemulțumirii și scoaterea lumii în stradă (obținând onorarii lunare despre care cei ce ies în piață pot doar visa să le obțină într-un an de zile muncind zi de zi la serviciu), încearcă să ne convingă că de data asta au găsit soluția.
Nu știu cum se întâmplă că această soluție e găsită de fiecare data în preajma alegerilor. Dar asta e o altă întrebare la care trebuie să vă găsiți singuri răspunsul.

Tot ei, liderii DA,  declară sus și tare că nu vor crea partid (deși prin raioane deja există lume care încearcă să creeze organizații locale furând oameni de la alte partide).  Dacă nu crearea unui partid, sau promovarea altuia este scopul final al platformei DA, atunci care este el?

Găsirea Miliardului ? Ha! Miliardul e în Moldova, Fraților. În castele, Caravite, seifuri. În ceasurile și mașinilor demnitarilor de stat. E peste tot. Deschideți ochii! Fără venirea unui partid propulsat în față de mișcarea DA, care să aibă voința politică necesară să pună la dubă toată clasa politică, platforma nu are cum să rezolve problema miliardului. De acord ?
ÎNTREBAREA ESTE: De ce vă mint organizatorii DA despre adevăratul scop pe care îl au – crearea unui nou partid. Din ultimile informații acesta se va afla oricum în buzunarul unor fugari și actuali demiși pentru corupție care se întâlnesc pe furiș la Frankfurt, achitând costul zborului Charter chiar din Miliardul pe care îl căutați. De ce se tem să spună organizatorii DA că vor să creeze acest partid ? pentru ca nu cumva să nu sperie lumea săturată de partide și să-i trimită… să protesteze singuri ?
Sunteți de acord că vă mint ?

P.S. Doctrina noului partid va fi una clar statalist-antiromânească, or excluderea unioniștilor din joc, demonstrează acest lucru. Ceea ce face DA, inclusiv mesajele transmise conține toate elementele constitutive pentru crearea unei noi formațiuni politice, depsre care știe mai multe cel ce a zburat la 1 aprilie 2015 cu avionul OK-XLS la Frankfurt.

P.P.S. Nu degeaba e scandal în interiorul DA. Igor Boțan se opune cu vehemență dorinței neverilor Țopa vociferată de clanul Năstase privind crearea partidului….

 

Gabriel Călin,

Pentru Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By