Cumpărători cu mâna lungă. Dacă îi cunoaşte-ţi, alertaţi Poliţia // VIDEO

hoti

Indivizii care apar în imagini sunt căutaţi de către ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliţie a sectorului Botanica. Cei doi sunt suspectați că ar fi furat un telefon mobil, în valoare de 3 000 lei, dintr-un market din capitală. Acţiunile lor au fost surprinse de camerele de supraveghere, instalate în local. Aceştia au observat un telefon mobil, lăsat fără supraveghere pe un raft, ulterior dispar de la faţa locului cu tot cu telefon, fără să informeze administraţia sau poliţia.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt, iar suspecţii sunt căutaţi pentru a fi traşi la răspundere penală. Legislaţia în vigoare prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6 000 lei la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut indivizii din imagini sunt rugate să informeze imediat poliţia la numărul de contact: 0 (22) 52-11-00, str. Cuza Vodă 9/3 sau Serviciul specializat 902.

You may also like

Comments are closed.

By