Culcați la pământ în plină stradă. Ce ascundeau doi tineri

retinere

O grupare specializată în circulația substanțelor narcotice de tip „Hașiș” și „Amphetamină” a fost destructurată. Gruparea a fost documentată de către ofițerii Inspectoratului Național de Investigații pe parcursul lunii mai.

Astfel, la 30 mai, în urma investigațiilor efectuate de forțele de ordine, au fost reținuți în flagrant doi membri ai unei grupării, de 27 și 28 de ani, domiciliați în Chișinău și, respectiv, Anenii Noi, în timp ce intenționau să schimbe 500 g de hidropon pe 500 g de hașiș. Suspecții realizau drogurile pe teritoriul municipiului Chișinău.

Ca urmare a perchezițiilor corporale și la domiciliile acestora, au fost depistate 500 g de hidropon, 550 g de hașiș, un pistol pneumatic, telefoane mobile și 35 000 lei, obținuți în urma realizării drogurilor.

img_8671

img_8684

img_8691

img_8694

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 2171, alin. 4 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Circulația ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare” se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By