Cozma n-a încălzit mult locul la CCA. A depus cerere de DEMISIE

cozma

Artur Cozma a depus cerere de demisie din funcţia de membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului. Cererea de demisie a fost depusă la Parlament cu data de astăzi, 2 iunie, 2015, cu formularea ” din motive personale”. Anunțul a fost făcut de Partidul Comuniștilor din Moldova.

Fostul ministru al Culturii, Artur Cozma a fost confirmat de Parlament în funcţia de membru CCA acum o lună. Atunci liberalii s-au arătat revoltaţi de candidatura lui Cozma în cadrul CCA, menţionând că votarea lui Cozma confirmă încă o dată coaliţia PLDM, PD şi PCRM. Totodată, acesta a fost acuzat de liberali, dar și de comuniști de ”distrugerea culturii” și prejudicierea statului cu milioane de lei, Cozma fiind membru PCRM.

Artur Cozma a fost angajat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova. În anul 2001 a fost numit în funcția de Ambasador Extraordinar și Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Statul Israel. În 2005, Cozma este numit în funcția de ministru al Culturii și Turismului. A fost revocat din funcţia de ministru printr-un decret prezidenţial din 1 decembrie 2008.

You may also like

Comments are closed.

By