CONCERT grandios la Orhei! FC „Milsami” Orhei împlinește 10 ani!

milsami

FC „Milsami”, câștigătoarea Campionatului Moldovei, împlinește 10 ani de la fondare. Cu ocazia aniversarii,  „Milsami” organizează un șir de evenimente festive, ce vor culmina cu un concert grandios, la Orhei, anunță serviciul de presă al clubului.

Concertul va avea loc vineri, 12 iunie, începând cu ora 19:00, pe stadionul din Orhei. Pe scenă vor urca atât artiști din țară, cât și de peste hotare, printre care Adrian Ursu, Ionel Istrati,  Anastasia Lazariuc, trupa Alternosfera,  Connect­R, Jasmin și Filip Kirkorov!

În cadrul concertului va fi prezentat și un film documentar despre primii 10 ani din istoria FC „Milsami”. Evenimentul va culmina cu focuri de artificii.

Accesul la concert este liber, se mai spune în comunicat.

Totodată, administrația clubului și membrii echipei țin să sublinieze, că întregul șir de evenimente organizate de FC „Milsami”, inclusiv concertul din 12 iunie, este dedicat în exclusivitate aniversării clubului de fotbal și nu are nicio tangență cu alte evenimente din țară, mai ales cu campania electorală pentru alegerile locale!

FC „Milsami” atenționează, că în cadrul concertului din 12 iunie orice fel de mesaj sau manifestare, din partea oricărei persoane sau organizații, cu un alt caracter decât cel de sărbătorire a aniversării FC „Milsami”, va fi tratat ca fiind scos din contextul evenimentului organizat de club.

Mai mult, FC „Milsami” face apel către toată lumea și, în special, organele de ordine publică să fie vigilenți în privința unor eventuale provocări, ce ar putea avea loc la concertul din 12 iunie.

You may also like

Comments are closed.

By