BOMBĂ! Năstase a mințit! DOVADA că liderul DA este PARTENER DE AFACERI AL (NE)VERILOR ȚOPA, iar protestatarii sunt doar masa de manevră (.doc)

În cadrul emisiunii InterPol de la TV7, avocatul lui Victor și Viorel Țopa, Andrei Năstase, a declarat că cei doi nu ar avea nimic comun cu Platforma Demnitate și Adevăr.

Năstase a atacat dur autorul emisiunii Observator Gabriel Călin pentru faptul că a publicat informații
despre întîlnirea pe care Vlad Filat a avut-o cu Victor și Viorel Țopa la Frankfurt în cadrul căreia s-a discutat vânzarea JTV către Vlad Filat.

Potrivit lui Năstase, informațiile publicate de jurnalist sunt aberații, iar Gabriel Călin ar trebui să meargă la Psihiatru.

Totodată acesta a negat cu vehemență faptul că cei doi Țopa ar avea vreo influiență asupra platformei DA și asupra lui personal, iar cu ei discută foarte rar la telefon. Asta chiar dacă Năstase este cofondator al unei companii aviatice milionare din Germania.

http://peoplecheck.de/handelsregister/HE-49612-292211Screenshot_15

Stranie această lipsă de influență asupra lui Năstase din partea lui Țopa, nu-i așa ? La fel de stranie ca și reacția furibundă stârnită de informația despre avionul OK-XLS cu care Vlad Filat a zburat la 1 aprilie la Frankfurt unde s-a întâlnit cu Țopii și a bătut palma referitor la Jurnal TV și platforma DA, din conducerea căreia face parte avocatul Năstase și fratele acestuia.

Moldova24 deține mai multe informații pe care le va publica în cel mai scurt timp.

This post is also available in: Engleză, Germană

You may also like

Comments are closed.

By